ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 300€ ΜΕ ΦΠΑ
0
0

Αποστολή προϊόντων

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανεξαρτήτως του τρόπου αποστολής που έχετε επιλέξει και ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της, η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε κόλλημα, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ SHOWROOM

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το showroom της εταιρείας μας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το showroom είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 πμ – 18:00 μμ και βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 8, 15351, Παλλήνη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 1- 3 εργάσιμες μέρες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω της TAS Courier και της συνεργαζόμενη με αυτήν ACS προς όλη την Ελλάδα δωρεάν όταν υπερβαίνουν τα 50 ευρώ.Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας σας, συναινείτε στην κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων σας: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, στην TAS Courier και τη συνεργαζόμενη με αυτήν ACS .

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση εάν τα στοιχεία που καταχώρησατε στη φόρμα είναι λανθασμένα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατά την παραλαβή του δέματός σας από AS Courier και της συνεργαζόμενη με αυτήν ACS. Η ισχύουσα χρέωση για την Ελλάδα είναι 3,00€.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΠΡΟ

Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 2- 4 εργάσιμες μέρες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω TAS Courier και της συνεργαζόμενη με αυτήν ACS με χρέωση 18.50€

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας σας, συναινείτε στην κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων σας: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, στην TAS Courier και της συνεργαζόμενη με αυτήν ACS

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση εάν τα στοιχεία που καταχωρήσατε στη φόρμα είναι λανθασμένα.

Η αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για αποστολές εκτός Ελλάδας και Κύπρου τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης. 

Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Αρχή Σελίδας